Verzending en bezorging
Wat is de levertijd?
Voor 16:00 bestelt, is dezelfde werkdag nog op de post.

Actuele levertijden en kosten vind je altijd bij het afrekenen voordat je je bestelling plaatst. Dit en de onderstaande levertijden kunnen langer zijn tijdens piekseizoenen omdat er meer bestellingen worden geplaatst, vervoerders meer pakketten moeten leveren en ook andere factoren zoals logistiek of slecht weer een rol spelen. We sturen je een update als er iets ongewoons is om je van op de hoogte te houden.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Ja dat kan! Je ontvangt een directe link om je bestelling te volgen wanneer je bestelling ons magazijn verlaat. Je kunt ook naar Bestellingen gaan op Mijn pagina voor de link om je bestelling te volgen!

Zodra je bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, kun je deze ook volgen via de toegezonden track&trace code die je ontvangt in je mail.
Houd er rekening mee dat het 24 uur kan duren vanaf het moment dat je pakje is verzonden voordat de trackinggegevens zijn bijgewerkt.

Ik kan mijn bestelling niet volgen
Als je bestelling zojuist vanuit ons magazijn is verzonden, vragen we je even geduld te hebben. Het kan tot 24-48 uur duren voordat het pakket door de vervoerder wordt gescand. Bij sommige vervoerders wordt de tracking pas geactiveerd wanneer het pakket in het land van bestemming is aangekomen. Als jouw bestelling al voorbij de geschatte levertijd is, laat het ons dan even weten dan zullen we de status van jouw pakket controleren.

Zolang de vervoerder aangeeft dat de bestelling niet bezorgd is, ligt de verantwoordelijkheid bij ons. Als het pakketje is bezorgd, kunnen wij er helaas niks meer aan doen en zijn de kosten voor jou.

Ik heb een artikel niet ontvangen

Als we om de een of andere reden een van de artikelen in je bestelling niet kunnen verzenden, wordt dit vermeld in je verzendbevestiging en wordt de aankoopprijs van het artikel automatisch teruggestort.

Ik heb het het verkeerde artikel ontvangen

Neem contact met ons op en geef je bestelnummer en de productnaam door. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen.

GRATIS VERZENDING, VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.