OVER SJIEKES

 

VAN MONDKAPJES TOT ELEGANTIE 

In 2020 is Sjiekes Boutique ontstaan, met Sjiekes mondkapjes. Alle mondkapjes waren stuk voor stuk handwerk van Nederlandse bodem. Met zorg en aandacht werden de mondkapjes genaaid in het Naaiatelier, onderdeel van ONS LABEL BREDA. Dit is een werkplek waar mensen hun talenten kunnen (her) ontdekken. Onze reis is van daar uit verder ontwikkeld. We hebben ons assortiment uitgebreid naar sieraden en haaraccessoires.

FRANS GEÏNSPIREERD, GELIEFD DETAIL 

Bij Sjiekes Boutique laten we ons inspireren door de tijdloze elegantie van Frans design. Frankrijk staat bekend om zijn verfijnd detail, en wij omarmen die erfenis in onze collecties. Deze weerspiegelen de charme en verfijning die synoniem staan voor de Franse stijl. Daarbij worden onze sieraden gemaakt van van roestvrijstaal of andere hoogwaardige materialen.Dit betekent dat ze niet mogen verkleuren, ook met douchen of handen wassen kun je ze blijven dragen. Daarnaast zijn ze ook allergenen- en nikkelvrij.

EEN ‘SJIEK’ VERHAAL 

Al onze sieraden worden wekelijkst zorgvuldig geselecteerd en ingekocht. Daarbij is duurzaamheid en maatschappij één van de belangrijkste pijlers van Sjiekes. We willen namelijk niet alleen dat onze producten er “Sjiek” uitzien, maar ook een “Sjiek” verhaal met zich mee dragen. Wij werken samen met verschillende merken en ateliers voornamelijk gevestigd in Europese landen zoals Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Elk merk met hun eigen verhaal, zodat elk sieraad ook een eigen verhaal met zich mee draagt.

SAMEN OP REIS

Bij Sjiekes Boutique nodigen we u uit om deel uit te maken van ons verhaal. Kom langs, bezoek online, ontdek onze collecties en vertel jouw eigen “Sjiek” verhaal met onze producten. 

GRATIS VERZENDING, VOOR 16:00 BESTELD, VANDAAG VERZONDEN

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.